Mijn favorieten

Zoveel redenen om nu te kopen!

 De huizenmarkt is booming. De tijd tikt door en dit is hét moment om je huis te kopen, want…. 
 
…de huurprijzen stijgen! Huren wordt elk jaar duurder. Sinds 2013 mag de huurder harder stijgen dan de inflatie. Als je nu een huis koopt, ben je de komende jaren verzekerd van gelijkblijvende maandelijkse kosten. Als je daarbij de hypotheek aflost, bouw je ook nog eens een mooie spaarpot op. 
 
…de hypotheekrente is aantrekkelijk laag! De rente is nu historisch laag en dat is gunstig met het afsluiten van een hypotheek. Wel is de verwachting dat de hypotheekrente voorbij het laagste punt is en verder oploopt, maar de hypotheekrente is nog steeds laag te noemen. 
 

 



 
…je kan belastingvrij schenken voor een woning! Om de woningmarkt een boost te geven kan je tot €100.000 belastingvrij geschonken worden voor de aankoop van een woning. Een familieband is niet nodig om gebruik te maken van deze schenkingsvrijstelling. 
 
…een hypotheek zonder vast contract vaker mogelijk is! De mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten zonder vast contract zijn gegroeid. Flexwerkers kunnen bij geselecteerde geldverstrekkers in aanmerking komen voor een hypotheek. 
 
…de crisis is voorbij. De crisis op de huizenmarkt is voorbij. De verwachting is dat de huizenprijzen nog verder oplopen. Dit is natuurlijk geen garantie, maar het maakt nu een huis kopen wel aantrekkelijk! 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring