Mijn favorieten

Vestiging GorinchemWelkom bij Hofstede Makelaardij Gorinchem!


'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!' is misschien niet de meest gebruikelijke slogan in makelaarsland. Maar wel één die echt op mij van toepassing is. Mijn jarenlange ervaring en deskundigheid staan voor een eerlijk advies. Ik ben gewoon niet zo van de gladde praatjes. Daarom laat ik liever mijn klanten voor mij spreken. Bij Hofstede Makelaardij Gorinchem werk ik samen met Annelies de Kuijper aan het zo goed mogelijk adviseren en begeleiden van mensen bij de verkoop en aankoop van woningen. Onze koopovereenkomsten blinken uit in duidelijkheid en ik leg alles graag zo transparant en helder mogelijk uit. Ik bijt me vast om dan vervolgens ook op alle details te letten!

Op ons kantoor is Annelies ook echt een steun en toeverlaat en wij houden er allebei van om overzichtelijk en snel te werken. Bij de koop of verkoop van uw huis komt veel kijken en dan helpt het dat wij er alles aan doen om het u gemakkelijk te maken. Met de promotie van Gorinchem zit het ook wel snor: Annelies is namelijk een hele trotse inwoner van de stad!

Wilt u een eerlijk advies of een gratis waardebepaling dan is het zinvol om eens af te spreken. Omdat we zelf woonachtig zijn in de regio, weten we de woningen goed op waarde te schatten en een betrouwbare prognose te geven van de verkooptijd. Bij Hofstede Makelaardij Gorinchem krijgt u altijd een snelle en soepele verkoop of aankoop. Kiezen voor ons kan u dus veel tijd en geld besparen.

Loop gerust even binnen op ons kantoor aan het Kazerneplein 13 in Gorinchem! Een telefoontje (0183 660 666) of een e-mail mag natuurlijk ook.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring