Mijn favorieten

Vestiging Meerkerk

 

 

Welkom bij Hofstede Makelaardij Meerkerk!

 
We hebben het mooiste vak van de wereld, en dat allemaal in onze eigen regio! Constant zijn wij bezig met het verwezenlijken van woondromen. Wij kennen alle mooie plekjes en weet precies waar het heerlijk wonen is. 

Bij Hofstede Makelaardij Meerkerk werken wij (Gerco, Ruben, Nicole en Marloes) iedere dag met veel inzet om voor u de beste deal te sluiten. Want dat is eigenlijk wat we er écht leuk aan vinden: zorgen dat u kunt genieten. Omdat alle zaken rondom de koop of verkoop van uw woning goed geregeld zijn. Niet te snel toehappen maar de juiste balans vinden. Wij blijven nuchter, terwijl u verliefd bent geworden op uw droomhuis. Ook de juridische zaken regelen wij met een scherp oog voor detail! 

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor een aankoopadvies, een taxatie of een gratis waardebepaling van uw woning. Door onze kennis van de regionale markt kunnen wij een goed onderbouwd advies geven. 

U vindt ons trouwens op het Raadhuisplein 1 in Meerkerk. Loop gerust eens binnen, of bekijk de virtuele tour van ons kantoor. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 0183-35 99 40 en natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website! 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring