Mijn favorieten

Vestiging Meerkerk

 

 

Welkom bij Hofstede Makelaardij Meerkerk!

 
Ik heb het mooiste vak van de wereld! Ik mag constant bezig zijn met het verwezenlijken van woondromen. En dat allemaal in mijn eigen regio! Ik ben geboren en getogen in deze streek, dus ik ken alle mooie plekjes en weet precies waar het heerlijk wonen is. 

Bij Hofstede Makelaardij Meerkerk doe ik dit niet alleen maar samen met mijn collega's Nicole Pul, collega makelaar, en steun en toeverlaat Marloes Kortlever, onze medewerkster op de binnendienst. Iedere dag werken wij met veel inzet om voor u de beste deal te sluiten. Want dat is eigenlijk wat we er écht leuk aan vinden: zorgen dat u kunt genieten. Omdat alle zaken rondom de koop of verkoop van uw woning goed geregeld zijn. Niet te snel toehappen maar de juiste balans vinden. Wij blijven nuchter, terwijl u verliefd bent geworden op uw droomhuis. Ook de juridische zaken regelen wij met een scherp oog voor detail! 

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor een aankoopadvies, een taxatie of een gratis waardebepaling van uw woning. Door onze kennis van de regionale markt kunnen wij een goed onderbouwd advies geven. 

U vindt ons trouwens op het Raadhuisplein 1 in Meerkerk. Loop gerust eens binnen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 0183-35 99 40 en natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. Wilt u ons kantoor nu al bekijken? Bekijk dan eens de virtuele tour van ons kantoor!
 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring