Mijn favorieten

Onze medewerkers

Hofstede Makelaardij Gorinchem

Stefan van Middelkoop
Stefan van Middelkoop
NVM Makelaar / Taxateur
directeur/eigenaar van vestiging Gorinchem. Vanuit het centraal gelegen Gorinchem is Stefan degene die woningen verkoopt en taxeert in die regio. Stefan is een actieve makelaar die met beide beentjes op de grond staat.
Annelies de Kuijper
Annelies de Kuijper
Medewerkster Binnendienst
administratief medewerkster bij vestiging Gorinchem. De steun en toeverlaat van Stefan, zo mag je Annelies wel noemen. Samen zorgen Stefan en Annelies voor het reilen en zeilen op het kantoor in Gorinchem. In haar vrije tijd doet ze veel aan sport en is ze vrijwilligster bij het woonzorgcentrum 'De Schutse' te Gorinchem. Verder kookt, leest en reist Annelies, ze wil de hele wereld zien!

Hofstede Makelaardij Meerkerk

Gerco den Oudsten
Gerco den Oudsten
Vestigingsmanager / Register Makelaar Taxateur (RMT)
Gerco (1981) kent de regio als geen ander. Dat kan ook bijna niet anders als geboren Ameidenaar. Momenteel is de mede-eigenaar van Hofstede Meerkerk woonachtig in Noordeloos. Hij is Register Makelaar Taxateur (RMT) en met zijn ruim zeventien jaar ervaring in de makelaardij kent Gerco het vakgebied op zijn duimpje.
Ruben het Lam
Ruben het Lam
Als echte Ameidenaar weet Ruben (1994) wat er speelt in de regio. De mede-eigenaar van Hofstede Meerkerk heeft meerdere jaren ervaring in de makelaardij. Ruben geniet elke dag weer van de omgang met mensen en de variatie aan achtergronden en geschiedenissen van diverse woningen.
Nicole Pul
Nicole Pul
Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT)
De in Utrecht woonachtige Nicole (1985) zit bij ons echt op haar plaats. Ze heeft altijd belangstelling gehad voor alles wat met woningen te maken heeft en dus kan ze bij Hofstede Meerkerk haar hart ophalen. Ze houdt van de variëteit in werkzaamheden, het klantencontact en de persoonlijke verhalen die daaruit voortkomen. Nicole heeft de HBO-opleiding Vastgoed & Makelaardij gevolgd. Ze heeft ruim tien jaar ervaring en is Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT). Bovendien werkt ze met veel plezier in deze mooie landelijke omgeving.
Marloes Kortlever
Marloes Kortlever
Medewerkster binnendienst
Marloes (1989) is onze allrounder. Als medewerker binnendienst draagt ze zorg voor een snelle en precieze handelswijze. Ze houdt van de afwisseling in het werk en het contact met klanten. Geboren in Meerkerk en tegenwoordig woonachtig in Gorinchem kent onze nuchtere collega de omgeving maar al te goed.

Hofstede Makelaardij Werkendam

Joost de Keijzer
Joost de Keijzer
Vestigingsmanager / Vennoot
Directeur/eigenaar van de vestiging Werkendam. Joost mag met zijn 29 jaar ervaring in de vastgoedmarkt dan als “senior” in de makelaardij gelden, het jeugdige enthousiasme merken zijn cliënten nog elke dag. Joost is soepel in de omgang en direct als het om afspraken gaat. Diverse cliënten laten soms al voor de 3e of 4e keer door Joost hun huis verkopen.
Theo Bakker
Theo Bakker
Makelaar-BOG / Taxateur
NVM-makelaar-taxateur, zowel voor de afdeling wonen, maar zeker ook wanneer het gaat over bedrijfsobjecten. Theo woont in Sleeuwijk en is inmiddels al 19 jaar op kantoor Werkendam actief. Van zijn marktkennis en deskundigheid maken velen elke dag gebruik.
Kimberly de Kluijver-Boom
Kimberly de Kluijver-Boom
Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT)
Inmiddels is Kimberly alweer jarenlang een vertrouwd gezicht bij Hofstede Werkendam. Kimberly is onder andere een specialist op het gebied van nieuwbouw en woont zelf ook in de regio. Vragen beantwoordt ze graag en als dat niet direct lukt zoekt ze het graag voor u uit. En, je mag het gerust verder vertellen hoor…., zij krijgt van onze klanten heel veel complimenten. Binnenkort is ze Kandidaat Register Makelaar Taxateur.
Mark van Rossum
Mark van Rossum
Medewerker binnen-/buitendienst
Op 16-jarige leeftijd startte Mark van Rossum zijn carrière in de makelaardij. Inmiddels heeft hij al veel zaken succesvol afgerond. Dagelijks werkt hij met veel inzet en plezier bij de afdeling bedrijfshuisvesting. Hij is geboren en getogen in Werkendam en kent het gebied en de ondernemers uitstekend.
Sander de Rie
Sander de Rie
Medewerker binnendienst
Ilse van Wijk-den Dekker
Ilse van Wijk-den Dekker
Medewerkster binnendienst
Ilse is het eerste aanspreekpunt als je kantoor Werkendam belt of binnenloopt. Ze is een echte duizendpoot en bij alle fases van het verkoopproces betrokken. Daarnaast assisteert ze onze makelaars zoveel mogelijk. Zij staat u graag te woord.
Carola Terlouw-Sterrenburg
Carola Terlouw-Sterrenburg
Medewerkster binnendienst
Met haar jarenlange ervaring vanuit het notariaat en de makelaardij is Carola een betrouwbare kracht voor het team in Werkendam. Ze ondersteunt het team met veel enthousiasme.
Suze de Koster-Slinger
Suze de Koster-Slinger
Commercieel medewerkster
Deze goedlachse en perfectionistische dame zorgt ervoor dat uw woning professioneel wordt uitgewerkt en er een unieke brochure ontstaat. Zij streeft ernaar dat alle belangrijke details worden benoemd en goed tot hun recht komen.

Hofstede Makelaardij Zaltbommel-Veen

Nico van Vliet
Nico van Vliet
Vestigingsmanager / NVM Makelaar-Taxateur
directeur/eigenaar van de vestiging Veen. 25 jaar geleden is Nico gestart met zijn eigen makelaardij, Hofstede Makelaardij. Nico is een ondernemer in hart en nieren en geniet naast het makelaar zijn, ook van het uitdenken van steeds nieuwe ondernemende ideeën.
Joanne van Vliet
Joanne van Vliet
Administratief medewerkster
administratief medewerkster bij vestiging Veen. Joanne is de echtgenote van Nico en verzorgt de administratie voor de beide kantoren. Naast deze werkzaamheden heeft Joanne ook nog haar eigen bedrijf in zonnepanelen en energiebesparende producten.
Charlotte van Vliet
Charlotte van Vliet
medewerkster binnendienst
Roy van Eck
Roy van Eck
medewerker binnendienst
Marion Blom
Marion Blom
Assistent Makelaar ARMT Register
Marion is eigenaar van de vestiging in Zaltbommel en een van de oudgedienden bij Hofstede: al ruim 19 jaar is zij verbonden aan de club. Eerst op kantoor Veen en nu runt ze, samen met Lia en Jeannette, het kantoor in Zaltbommel. Omdat Marion geboren en getogen is in Zaltbommel voelt zij zich daar als een vis in het water.
Lia Jacobsen-Hoven
Lia Jacobsen-Hoven
NVM Makelaar
Jeannette van Gijn
Jeannette van Gijn
Binnendienst medewerkster

Hofstede Makelaardij Sliedrecht

Albert de Lange
Albert de Lange
Register Makelaar-Taxateur oz.
Margo Schouw-van Beest
Margo Schouw-van Beest
Medewerkster binnendienst