Mijn favorieten

Taxatierapport nodig?


Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, het laten taxeren van onroerend goed. Wanneer je een hypotheek afsluit bijvoorbeeld. Of als een van je kinderen je woning wil kopen, of als een bedrijfsovername of fusie voor de deur staat.
 

Objectief taxatierapport

In dergelijke situaties zal gevraagd worden om een taxatierapport te overleggen. Op bepaalde momenten hebben partijen een onafhankelijk waardeoordeel nodig. Dit waardeoordeel moet objectief en deskundig uitgevoerd worden.


Vakkundig en gecertificeerd taxateur

Met onze taxateur haal je een gecertificeerd taxateur in huis die van elk object de waarde berekend en die beschikt over een jarenlange praktijk ervaring. Wanneer je snel en vakkundig een taxatierapport van je onroerend goed wil laten opstellen, dat bovendien wordt geaccepteerd door financiële instellingen en de fiscus, dan zijn wij graag jouw persoonlijk taxateur! Wij zijn aangesloten bij NWWI, RapportNetPro, TaxateursUnie en andere erkende validatie-instituten.


Taxatie aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een taxatie laten uitvoeren? Vul dan het contactformulier hiernaast in. Wij nemen vervolgens contact met je op voor meer informatie of een afspraak.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring