Mijn favorieten

De ervaring en de uitgebreide kennis van de regio maakt Hofstede uniek

In de zomer van 2010 besluiten Janine en haar echtgenoot hun vrijstaande landhuis in het Brabantse Eethen te koop te zetten. Er wordt een makelaarskantoor met een landelijk karakter ingeschakeld om de verkoop makkelijk en snel te laten verlopen. Drie jaar later is het huis echter nog steeds niet verkocht. “De moed zakte ons in de schoenen”, vertelt Janine. “We dachten dat we het huis nooit meer zouden verkopen, maar alles veranderde toen we Hofstede Makelaardij hebben ingeschakeld.”

Samen met haar man verhuisde Janine een aantal jaar geleden naar een nieuwe woning, terwijl het landhuis in Eethen nog te koop stond. “Op dat moment waren we eigenaar van twee huizen, dus je wilt je oude woning zo snel mogelijk verkopen. De eerste makelaar gaf ons het vertrouwen dat de verkoop spoedig zou worden afgerond”, stelt Janine. De praktijk verliep echter anders. Een geschikte koper werd nooit gevonden. Janine weet precies waarom: “Er zijn slechts een paar potentiële kopers naar het huis komen kijken. Vaak haalde de makelaar deze uit de Randstad. Soms vroegen de potentiële kopers direct waar ze het dichtstbijzijnde theater konden vinden, zoiets ligt in een redelijk afgelegen en klein dorp als Eethen natuurlijk anders dan in de grote stad. Daar had de makelaar niet bij stilgestaan.”

Hofstede weet precies wat de regio te bieden heeft

Na drie jaar verbreken Janine en haar echtgenoot het contact met de makelaar en doen een beroep op hun eigen netwerk. Helaas zonder succes. “We hadden echt hulp nodig van een ervaren makelaar die over uitgebreide kennis van de regio beschikt”, vertelt Janine. De keuze voor Hofstede Makelaardij was vervolgens snel gemaakt. “Hofstede Makelaardij heeft ons eerder succesvol geholpen toen we een nieuwe woning wilde kopen. Ze weten precies wat de regio te bieden heeft en welke potentiële kopers ze moeten benaderen.”

Janine benaderde Hofstede makelaar Nico van Vliet voor een oriënterend gesprek en vrijblijvend deskundig advies. Haar gevoel was direct goed. “Nico heeft de verkoop direct in gang gezet en nieuw leven in geblazen. Wat ik zo bijzonder vond is dat hij aangaf dat hij meteen potentiële geïnteresseerden uit zijn eigen netwerk zou benaderen”, aldus Janine, die vanaf dat moment merkt dat er schot in de zaak begint te komen. “Binnen de kortste keren kwamen er twee zeer serieuze potentiële kopers uit het netwerk van Nico ons huis bekijken. Dat was de vorige makelaar in drie jaar tijd nog nooit gelukt.”

De combinatie van regiokennis en expertise is zeer succesvol gebleken

Hoewel de woning niet wordt verkocht aan de kijkers van het eerste uur, komt er binnen slechts een half jaar tijd goed nieuws voor Janine en haar man. “Dankzij de professionele aanpak van Hofstede Makelaardij hebben we ons huis binnen no time verkocht. De combinatie van regiokennis en expertise is zeer succesvol gebleken”, vertelt Janine, die ook het persoonlijke contact met Hofstede als zeer prettig heeft ervaren.

Janine: “Onze vorige makelaar nam vaak een afwachtende houding aan. Nico belde standaard minimaal een keer in de twee weken om ons op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen. Zelfs als hij even niets te melden had. Dat was erg bijzonder.” Of het eerste contact met Nico de reden is van haar succesvolle keuze voor Hofstede Makelaardij vindt Janine moeilijk om te zeggen. “Ik ben zeer tevreden over Nico’s aanpak, maar ook de expertise en het imago van Hofstede als makelaardij vormen een doorslaggevende factor.”

Succesvol je huis verkopen? Hofstede Makelaardij helpt je op weg

De Hofstede-makelaar staat altijd voor je klaar als het gaat om de verkoop van een huis. Je kunt vanzelfsprekend rekenen op deskundig advies op het gebied van de (veranderingen op de) woningmarkt, bouwkundige aspecten, verkoopvoorbereiding en styling, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en advies tijdens het onderhandelingsproces. Sta je op het punt om je huis te verkopen, neem dan direct contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring