Mijn favorieten

NVM Makelaars - Hofstede Makelaardij

DE MAKELAAR VAN HET RIVIERENGEBIED: AL 25 JAAR!

Wat wij zijn? Een full-service makelaarskantoor dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt in het rivierengebied in Midden Nederland. Met meerdere vestigingen hebben wij dagelijks te maken met diverse wensen, eisen en opdrachtgevers. Hofstede Makelaardij adviseert elke klant vanuit haar eigen individuele invalshoek. De opdrachtgever heeft de hoofdrol en vanuit diens perspectief zullen we dan ook adviseren.
 
PERSOONLIJK ADVIES
 
Want makelen ís persoonlijk adviseren. Dat doen wij met up-to-date informatie bij al je vragen aangaande onroerende zaken. Luisteren naar jouw wensen en behoeften, daar besteden wij graag onze tijd aan. Wat betekent fijn wonen voor jou? Waar moet je toekomstige huis aan voldoen? Hoe zie jij jezelf wonen over tien jaar? Wat zijn je plannen? Na een zorgvuldige inventarisatie kunnen wij onze expertise vastleggen in een plan voor bijvoorbeeld verkoop, aankoop, huur of verhuur. Natuurlijk taxeren wij ook voor alle Nederlandse geldverstrekkers met een gevalideerd NWWI / TaxateursUnie taxatierapport of bedrijfsmatig taxatierapport (lid NVM Business).
 
MAKELAARS SINDS 1991
 
Hofstede Makelaardij vindt haar oorsprong in 1991 in Veen. Later komen daar Werkendam, Meerkerk, Zaltbommel, Gorinchem en Sliedrecht bij. Met onze regionale spreiding van de vestigingen bestrijken wij het grote rivierengebied van Sliedrecht tot Heerewaarden en van Vianen tot Zaltbommel. Iedere vestiging van Hofstede Makelaardij is uniek: het zijn de mensen die het verschil maken. Wil je weten wie er werken op het kantoor in jouw regio? Kijk dan eens bij onze vestigingen. Wij stellen ons graag aan je voor.

ERVAREN EN DESKUNDIG

Hofstede makelaars zijn lid van de grootste makelaarsorganisatie van Nederland: NVM - Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen. Met ruim 25 jaar ervaring en evenzoveel vertrouwen van onze klanten zijn wij het bewijs van continuïteit. Hofstede makelaars zijn mensen met passie voor het vak, voortdurend en goed opgeleid en andere zaken die de vakbekwaamheid waarborgen. Continue verbeteren wij onze dienstverlening en proberen wij onszelf te verbeteren. Dat is nodig ook.
Want niet voor niets zeggen wij volmondig: wij verkopen geen huis, maar een thuis!

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars? Bel 0416-693800 of mail naar info@hofstedemakelaardij.nl

Tot ziens!
 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring