Mijn favorieten

Binnen zes maanden was het huis verkocht

Annet Blokland is 42 jaar en woont samen met haar man en hun kind in Goudriaan. Ze besloten hun huis te verkopen via het Hofstede makelaarskantoor van Gerco den Oudsten in Meerkerk. In in deze blog delen we haar ervaring met Hofstede Makelaardij en hun eerste contact persoon Marloes Kortlever.

De familie Blokland probeerde het eerst al eens bij een ander makelaarskantoor, maar na twee jaar was hun huis nog niet verkocht. Annet besloot destijds op zoek te gaan naar een andere makelaar. De uiteindelijke keuze viel op Hofstede Makelaardij en het huis werd binnen 6 maanden verkocht.
 

Een goede makelaar voldoet aan een aantal criteria


“Van te voren ben je je ervan bewust dat een makelaar aan een aantal criteria moet voldoen. Voor ons was dat een goede bereikbaarheid van de makelaar, een vriendelijke makelaar, iemand die ons serieus neemt en ook  genoeg tijd beschikbaar heeft”, aldus Annet. Onderscheidende factoren waren het aanbod van Hofstede Makelaardij en de persoonlijke ervaringen van vrienden en kennissen. Daarnaast is de regiokennis belangrijk, maar vooral hoe je als makelaar je verhaal overbrengt aan de mensen die het huis komen bezichtigen. Hier is een enthousiaste benadering voor nodig.
 

De aanpak hebben we als zeer prettig ervaren


Hofstede Makelaardij liet een sterke indruk achter door een proactieve benadering. Was er een bezichtiging geweest, dan was er na afloop direct een telefoontje. Dit hele proces had Annet anders meegemaakt dus voor haar was de hele situatie zeer prettig. Een serieuze aanpak voor een serieuze zaak met een meedenkende makelaar. “We zijn meer dan tevreden”, aldus Annet.
 

Hofstede Makelaardij aanbevelen? “Dat doen we zeker!”


Op de vraag of Annet Hofstede Makelaardij aan mensen uit de omgeving zou aanbevelen, antwoordt ze resoluut: “dat doen we zeker!”. Over het algehele proces zijn Annet en haar man heel erg tevreden. Het huis werd snel verkocht, alles was goed geregeld en het team van Hofstede was altijd bereikbaar. In een woord: super! Tot slot maakt Annet nog een extra compliment voor haar eerste aanspreekpunt van Hofstede, Marloes Kortlever. Altijd opgewekt en meedenken met de situatie.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring