Mijn favorieten

Al het personeel is goed op elkaar ingespeeld

Regelmatig besteden we aandacht aan de ervaringen van onze klanten met Hofstede Makelaardij. Ook deze maand hebben we weer een interview gehouden met een tevreden klant. Lees de ervaringen van George Molenaar in deze blog.
 
George Molenaar is 61 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen. Onlangs is hij met zijn gezin verhuisd binnen Werkendam. Hij kwam in contact met Hofstede Makelaarskantoor Werkendam van Joost de Keijzer. De werkwijze van Joost werd als zeer prettig ervaren en al vanaf het begin was het contact goed.
 
 

Goede kennis van de markt 


Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen wat betreft een makelaar, zo ook George. De doorslaggevende factor was het feit dat Joost de Keijzer goede technische kennis heeft van de mark en ook van de staat van het object. Daarnaast heeft Joost veel contacten, is hij correct en geeft goede adviezen tijdens de begeleiding van het verkoopproces. “Ook is het personeel erg goed op elkaar ingespeeld”, aldus George.
 

De keuze voor de makelaar


Al deze factoren zorgde ervoor dat George voor Joost de Keijzer heeft gekozen. In dit geval is er dus duidelijk gekozen voor de makelaar en niet zo zeer het makelaarskantoor. Wat echt het onderscheid maakt is dat Joost zeer betrouwbaar overkomt en altijd nakomt wat hij zegt. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en dat zorgt voor vertrouwen.
 

Een goede samenwerking is niet vanzelfsprekend


Dat een goede samenwerking niet altijd vanzelfsprekend is, weet George uit eigen ervaringen. In zijn leven is hij een aantal keer verhuisd en maakte hij kennis met makelaars uit Vinkeveen, Mijdrecht en Spijkenisse.  Het lastig om samen te werken met een makelaar die minder goede kennis heeft van zaken of makelaars die minder goed bemiddelen en kiezen voor de kopers. Daarnaast is het van belang dat je als makelaar de verkopende partij regelmatig op de hoogte houdt van de ontwikkelingen iets wat ook niet altijd vanzelfsprekend was.
 

Hofstede Makelaardij aanbevelen? “Ja, Joost verstaat zijn vak goed” 


Als we de mogelijkheid krijgen, dan zullen we Hofstede Makelaardij Werkendam zeker aanbevelen aan anderen. Joost de Keijzer verstaat zijn vak in alle opzichten goed en het persoonlijke contact was zeer prettig. Er was een duidelijk plan en dit plan werd conform de afspraken uitgevoerd. Als we de samenwerking een cijfers zouden mogen geven, dan is dit een 10! 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring