Mijn favorieten

Maak kennis met MyHome: tinder maar dan voor huizen

Een koopwoning zoeken in een app die hetzelfde werkt als Tinder, dat kan! Maak kennis met woningapp MyHome. Een app waarbij je met een snelle duimbeweging een huis kunt opslaan of afwijzen. Maar hoe werkt de app? En wat kun je er precies mee, je leest het in de blog.

Het bedrijf Trodomo uit Eindhoven heeft de app ontwikkelt en is inmiddels een pilot gestart. MyHome is meer dan een app om woningen te bekijken en dat was ook precies de bedoeling. Als gebruiker kun je gemakkelijk en snel naar jouw nieuwe woningen ‘swipen’. Zo snel mogelijk een match vinden tussen vraag en aanbod, dat is waar MyHome voor staat.
 

Hoe werkt MyHome?


In eerste instantie moeten makelaars zich aanmelden om hun woningaanbod op MyHome te laten vertonen. De gebruiker (woningzoekende) van de app geeft aan in welke woonplaats hij/zij  een woning zoekt en middels een aantal criteria geeft hij/zij  aan wat hij  belangrijk vindt. Dit kan bijvoorbeeld een kindvriendelijke omgeving zijn, winkels in de omgeving,  etcetera.
MyHome is gebouwd op basis van een algoritme. Het algoritme berekent op basis van jouw criteria en interesses welke huizen getoond worden. De gegevens haalt de app op uit de database. Vanaf dat moment kun je ‘swipen’ naar je favoriete woning(en): Hot or Not, dat zijn eigenlijk de twee opties. Of je vindt de woning leuk of je vindt het niets. Zit er geen geschikte woning bij? Dan geeft Myhome je vanzelf een bericht als er nieuwe woningen beschikbaar zijn.
 

Conclusie: Myhome een leuke toevoeging


MyHome is een leuke toevoeging op de websites en apps die er al zijn op de markt. Het voordeel is dat je een huis snel kunt beoordelen door deze goed te keuren of af te keuren. Naast dat het voor de gebruiker gemakkelijk is, biedt het ook nieuwe kansen voor makelaars om de huizen die in de verkoop staan aan het aanbod op Myhome toe te voegen.

Over Hofstede Makelaardij
Heb je vragen over de blog? Of kunnen we je misschien verder helpen? Vanuit verschillende instanties wordt potentiële kopers en verkopers aangeraden om zich uitgebreid te laten informeren voordat ze belangrijke financiële beslissingen nemen. Zoek je een betrouwbare NVM-woningmakelaar voor de aankoop, verkoop of taxatie van jouw woning? Bij Hofstede ben je in vertrouwde makelaarshanden! Met zes makelaarskantoren in de regio tussen de rivieren, is Hofstede Makelaardij een van de grotere NVM-woningmakelaars van Nederland.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring