Mijn favorieten

Een pluim voor de goede samenwerking!

Wouter Daane uit het Friese Marsum verkocht afgelopen jaar zijn flatwoning via Hofstede Makelaardij Gorinchem Leerdam. We hebben hem gevraagd of wij een interview mochten af nemen om zijn ervaringen te delen over de samenwerking met Hofstede Makelaardij en makelaar Stefan van Middelkoop.

Al een tijd geleden had Wouter een folder ontvangen van Hofstede Makelaardij. De folder was een uitnodiging om vrijblijvend in gesprek te gaan als er behoefte was om je huis te verkopen. De folder is blijven liggen bij Wouter thuis en toen een jaar later besloten werd om de flatwoning te koop aan te bieden twijfelde Wouter geen moment om Hofstede in te schakelen.

Ik heb voor het gezicht gekozen, niet voor het merk
Een open, vriendelijke en dienstbare houding, meedenken met de klant en daar met de deskundigheid op in spelen, daar moet een goede makelaar volgens Wouter aan voldoen. Wouter koos voor het gezicht achter Hofstede Makelaardij en niet voor het merk. Het oriënterende gesprek was heel prettig en ik heb altijd het gevoel gehad als klant met aandacht en deskundigheid te zijn behandeld. Er was over en weer een goede klik en ook dat is zeer belangrijk. Bovendien hebben we uiteindelijk door omstandigheden de verkoop voor een half jaar uitgesteld en dat leverde geen problemen op.
 
Regiokennis is zeer belangrijk en dat heeft Hofstede
Als je je huis wilt verkopen is regiokennis belangrijk. Deze kennis is duidelijk aanwezig bij Hofstede Makelaardij, aldus Wouter. Of dit de onderscheidende factor was vindt Wouter moeilijk te zeggen, want hij heeft verder geen ervaring met andere makelaars in Gorinchem en omstreken. Maar hij zou Hofstede Makelaardij  zeker aanraden bij anderen.

Als men mij zou vragen zou ik Hofstede zeker aanbevelen.
Ik ben zeer tevreden met de aanpak. We hebben met Stefan veel overleg gehad om de juiste prijsstelling te bepalen en eventueel aan te passen. Verder hebben we regelmatig contact gehad om de flat extra onder de aandacht te brengen. Het regelmatige contact en overleg – zeker op het moment dat er mogelijke kandidaten zich voordeden -  heeft hij als zeer prettig ervaren.

Ook nadat ze de flatwoning hadden verkocht, is er nog veel contact  geweest om de zaken goed af te handelen. Dit waren onder andere notariszaken, de oplevering en inspectie en andere bijkomende lastige vraagstukken. De serieuze en professionele aanpak  van Stefan gaf Wouter het gevoel als klant serieus te zijn genomen in het hele proces. Samen hebben we de verkoop tot een goed einde weten te brengen. Een pluim voor de goede samenwerking!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring