Mijn favorieten

VOEL JE SNEL THUIS IN JE NIEUWE WONING

Je bent net verhuist. Natuurlijk is het altijd even wennen voordat je je draai hebt gevonden in je nieuwe stulpje. Maar hoe zorg je ervoor dat je je sneller thuis voelt in je nieuwe woning? 

 

ALLE DOZEN IN 1 KAMER 

Hartstikke logisch dat je niet alles gelijk uit kan pakken. Laat de dozen waar nog spullen in zitten niet overal door het huis slingeren, maar zet ze tijdelijk bijvoorbeeld in de studeerkamer. Het gaat erom dat je huis er niet uitziet alsof het nog niet af is. 

 

GEEF SPULLEN EEN VASTE PLEK 

Vaak geef je, op de verhuisdag zelf, je meubels al een plekje. Als je de rest van je spullen ook zo snel mogelijk een vaste plek geeft, zul je eerder een ritme en een vertrouwd gevoel krijgen in je nieuwe huis. Waar laat je bijvoorbeeld je sleutelbos als je binnenkomt? Wanneer je geen vaste plekken hebt voor spullen, zal het aanvoelen als een vakantiehuis én dat is niet de bedoeling. 

 

SPENDEER TIJD IN JE WONING 

Als je je ergens thuis wil voelen, kun je het beste veel tijd doorbrengen in je huis. Neem desnoods een paar dagen vrij om je draai te vinden. Rommel een beetje aan, doe klusjes, maar ook: relax! Neem tijd voor je hobby’s, bak een taart of kijk een serie. Maak het jezelf gemakkelijk. 

 

LEER DE BUURT KENNEN 

Als je de buurt nog niet kent, kan het nog wat onwennig aanvoelen. Loop een rondje, zeg de buren gedag en bekijk hoe het eraan toegaat in de buurt waar je woont. Kom je de buren niet tegen? Dan kun je natuurlijk altijd nog een kaartje door de dus doen om jezelf voor te stellen. 

 

Daarnaast is het heerlijk om je vrienden en familie uit te nodigen in jouw nieuwe stulpje. Zo kun je laten zien wat je van je nieuwe huis een thuis hebt gemaakt!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring