Mijn favorieten

Ik verkocht en kocht mijn huis via Hofstede Makelaardij

Ook deze maand besteden we aandacht aan een tevreden klant van Hofstede Makelaardij. In deze blog lees je over de positieve ervaringen van de 36-jarige Karin Romijn, samen met haar partner besluit ze te verhuizen van Sliedrecht naar Meerkerk.  

 

“Open en eerlijke communicatie en een gedegen lokaal netwerk”

Het oude huis van Karin en haar partner werd succesvol verkocht via Hofstede Makelaardij, dus werd het bedrijf ook ingeschakeld voor het aankoopproces. Voor Karin en haar man zijn er een aantal belangrijke criteria waaraan een goede makelaar moet voldoen; “Het is belangrijk dat er open en eerlijk gecommuniceerd wordt en dat er heldere informatie wordt verstrekt over de processtappen van de verkoop van de woning.”

  Verder vindt Karin het belangrijk dat het makelaarskantoor beschikt over kennis van de omgeving, evenals een lokaal netwerk en een bestand met woningzoekenden. “Een NVM-makelaar heeft een goed verkoopkanaal via Funda en dat is fijn, want anders duurt de verkoop gemiddeld veel langer. Daarnaast is ook een correcte prijsstelling voor de dienstverlening erg belangrijk is”, stelt Karin.  
 

Keuze voor de makelaar en het kantoor

De keuze voor de makelaar kwam uiteindelijk niet alleen door de naam Hofstede Makelaardij, maar ook het gezicht achter het makelaarskantoor: Albert de Lange. “Hij kent namelijk de regio als geen ander en heeft een zeer breed netwerk. Albert onderscheidt zich in een positieve, realistische aanpak en communiceert op een open en eerlijke manier. Daarnaast hanteert hij een snelle en complete aanpak, waarbij het creëren van de verkoopbrochure en de online presentaties goed werden verzorgd. Ondanks de zomervakantie hadden we toch drie bezichtigingen gerealiseerd.  
 

Hofstede Makelaarij levert een snelle en kwalitatief uitstekende dienstverlening

Karin en haar man nodigden ook een andere makelaar uit voor een vrijblijvende waardebepaling. Deze makelaar had een ‘voor-jou-tien-andere-verkopers-houding’ en was vooral gericht op een snelle verkoop, tegen hoge makelaarskosten en een lage verkoopprijs. Dit was voor Karin en haar partner voldoende reden om niet met de betreffende makelaar in zee te gaan.

  “Hofstede Makelaardij willen we zeker aanbevelen aan anderen”, luidt het oordeel van Karin. Ze vervolgt: “Hofstede staat voor een snelle en kwalitatieve dienstverlening. Na elke bezichtiging werden we op de hoogte gesteld per telefoon over de potentiële kopers, hun motieven en reactie op de woning. De snelle terugkoppeling is wel fijn in zo’n roerige periode. Het gehele proces is keurig verlopen. Nu, 6 weken na het tekenen van de verkoopovereenkomst is onze woning definitief verkocht en zijn we al druk aan het inpakken voor de verhuizing.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring