Mijn favorieten

Waarom Funda beoordelingen belangrijk zijn

Nederlands grootste online huizenaanbieder Funda is al tijden een begrip. Ben je op zoek naar een huis, dan ga je altijd wel even naar Funda.nl. Het online platform om je woning aan te bieden, biedt ook de mogelijkheid om reviews achter te laten. In deze blog lees je meer over de Funda-beoordelingen.
 
Voor zowel de kopende partij als de makelaar zijn beoordelingen zeer interessant. Als koper krijg je een beeld van hoe goed een makelaar beoordeeld wordt en als makelaar wil je er alles aan doen om zo goed mogelijk beoordeeld te worden. Dit behaal je door een goede service te bieden aan de kopende of verkopende partij waarvoor je actief bezig bent. Zo ontstaat er in feite een win-winsituatie.

Reviews zijn een belangrijke graadmeter

Reviews op het internet spelen een belangrijke rol in het beslissingsproces van de consument. De consument begint zijn zoektocht meestal eerst online, gaat vervolgens op zoek naar een passende makelaar en kijkt in dit proces naar de beoordelingen. De Funda-beoordelingen werden lange tijd met een gemengd gevoel ontvangen. Sommige makelaars waren enthousiast en anderen wat minder. Inmiddels zijn er veel makelaars die gebruikmaken van deze optie, omdat het een toegevoegde waarde is.
 

Hoge betrouwbaarheid van de Funda reviews

Het grote voordeel van de Funda-beoordelingen is dat ze betrouwbaar zijn. ’Sjoemelen’ met beoordelingen is op Funda namelijk niet mogelijk. En dat is natuurlijk wel zo eerlijk. Het is alleen mogelijk om als kopende partij of verkopende partij een beoordelingen achter te laten. De makelaar kan hier eenmalig een reactie op geven.

 
Funda-beoordelingen zelf beoordelen

Een hoog cijfer wil natuurlijk niet direct zeggen dat iedereen tevreden is. Bekijk daarom eerst hoeveel reviews er zijn achtergelaten bij de betreffende makelaar. Hoe meer beoordelingen, hoe betrouwbaarder het gemiddelde. Vervolgens scan je de reviews en bekijk je de verschillende cijfers van de reviews. Kom je negatieve beoordelingen tegen? Weeg dat dan af tegen andere makelaars. Is alles positief? Dan heb je waarschijnlijk je keuze snel gemaakt. Benieuwd naar de Funda-beoordelingen van Hofstede Makelaardij? Bekijk ze hier.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring