Mijn favorieten

Marion was direct enthousiast over het huis

Tineke nodigde twee potentiële verkoopmakelaars bij haar uit de regio uit, koos na een korte kennismaking voor Marion Blom van Hofstede Makelaardij o.g. en verkocht haar woning in Kerkdriel binnen slechts zes dagen. “Marion was, in tegenstelling tot de andere makelaar, direct enthousiast over het huis”, stelt Tineke. “Geweldig: het huis was binnen een week verkocht.”

“Haar enthousiasme werkt aanstekelijk”, vervolgt Tineke, die tijdens haar zoektocht naar een geschikte koopwoning voor het eerst kennismaakte met Marion, eigenaresse van de Hofstede Makelaardij vestiging in Zaltbommel. “Ze is gewoon een enorm leuke meid die beschikt over de gunfactor. Dat heeft ze te danken aan haar betrokkenheid.”

“Haar proactieve houding leidde tot succesvolle woningverkoop”

De snelle verkoop is volgens Tineke het resultaat van Marions proactieve werkhouding. “Marion heeft de woning binnen zeer korte tijd goed beoordeeld, waarna ze direct een realistische vraagprijs heeft bepaald.” Ook de online presentatie van de woning sprak Tineke aan. Volgens haar een belangrijke beoordelingsfactor, omdat steeds meer mensen hun koopproces starten op internet. “Marion heeft een professionele fotograaf ingeschakeld. De mooiste foto’s van de woning heeft ze direct op de website van Funda gezet. Qua presentatie was alles netjes en zeer verzorgd: de eerste kijker was meteen verkocht!”

“Natuurlijk zou ik Marion aanbevelen als verkoopmakelaar”

Geen negatief woord over het verkoopproces van haar woning, Tineke is louter positief over de ervaren Marion. “Helaas zijn er op dit moment geen mensen in mijn kennissenkring die een woning moeten kopen of verkopen, anders had ik Marion kunnen aanbevelen”, vertelt ze lachend.

Succesvol je huis verkopen? Hofstede Makelaardij helpt je op weg

De Hofstede-makelaar staat altijd voor je klaar als het gaat om de verkoop van een huis. Je kunt vanzelfsprekend rekenen op deskundig advies op het gebied van de (veranderingen op de) woningmarkt, bouwkundige aspecten, verkoopvoorbereiding en styling, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en vrijblijvend advies tijdens het onderhandelingsproces. Sta je op het punt om je huis te verkopen, neem dan direct contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring