Hofstede Makelaardij Zaltbommel-Veen

Gasthuisstraat 32 / Tuinstraat 18 Veen
5301 CC Zaltbommel
Tel: 0418-540111
zaltbommel@hofstedemakelaardij.nl
De Dijkkuilen 18, 4261 EA Wijk en Aalburg Koopsom € 260.000,- v.o.n.
De Dijkkuilen 18 in Wijk En Aalburg 4261 EA

Omschrijving

Het project Maasweide (de Dijkkuilen) is gerealiseerd in Wijk en Aalburg en bestaat uit twaalf karakteristieke en energiezuinige woningen. Vlakbij de Maasdijk tussen de dorpen Veen en Wijk en Aalburg, zijn al een aantal woningen gerealiseerd op een unieke vrijliggende locatie. 

Het project is verdeeld over twee typen koopwoningen: zes twee-onder-een-kapwoningen (type De Munnik) en zes vrijstaande woningen (type De Tempelier).

Op dit moment is er nog 1 kavel te koop namelijk bouwkavel nummer 10 dit zal in de toekomst De Dijkkuilen 18 worden. 

De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de jaren dertig, waarbij alle moderne gemakken geïntegreerd zijn. Kenmerkend is de horizontale belijning, wat terug te vinden is in bijvoorbeeld de erkers en de omlopende dakgoot. De woningen worden op traditionele wijze gebouwd en zijn royaal bemeten. 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 260.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1185 m² Kadasteroppervlakte 1185 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aalburg Sectie E Perceelnummer 3616 Oppervlakte 1185 m² Eigendomssituatie Volle eigendom