Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Lingedijk 6 in Kedichem 4247 EE

Lingedijk 6

4247 EE Kedichem
Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Omschrijving

VOORMALIG CAMPINGTERREIN MET RECREATIEVE BESTEMMING + WONING MET DIVERSE BIJGEBOUWEN, DIRECT GELEGEN AAN DE DE RIVIER DE LINGE !

Korte omschrijving:
Het terrein bestaat uit een voormalige watercamping met staanplaatsen, een vrijstaand woonhuis, diverse schuren/loodsen en een parkeerterrein. Op het terrein van de voormalige camping rust een recreatieve bestemming.

De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Verkopende makelaar

Stefan van Middelkoop

Stefan van Middelkoop

Stuur een email 0183-660666

Omschrijving

VOORMALIG CAMPINGTERREIN MET RECREATIEVE BESTEMMING + WONING MET DIVERSE BIJGEBOUWEN, DIRECT GELEGEN AAN DE DE RIVIER DE LINGE !

Korte omschrijving:
Het terrein bestaat uit een voormalige watercamping met staanplaatsen, een vrijstaand woonhuis, diverse schuren/loodsen en een parkeerterrein. Op het terrein van de voormalige camping rust een recreatieve bestemming.

De woning is traditioneel gebouwd met bakstenen gevels in spouwconstructie, betonnen vloeren en een pannendak. De fundering is op staal gebaseerd en is niet onderheid.

Globale indeling begane grond: entree, meterkast, toilet, woonkamer, dichte keuken, badkamer en drie slaapkamers.
Verdieping: vliering.

De schuur/garage gelegen naast de woning is ca. 18 m².

De schuur, gelegen vóór de woning is ca. 169 m² en bestaat uit één grote ruimte. De schuur is voorzien van een zolder die staand betreden kan worden. Het bouwjaar is 1989.


Buitenruimte:
Het buitenterrein bestaat uit een 40-tal campingplaatsen (niet meer in gebruik), 2 gebouwen die destijds fungeerden als sanitaire voorzieningen en een groot parkeerterrein.
Het terrein is deels verhard middels bestrating en asfalt en grotendeels begroeid met bomen, struiken en planten. Rondom de woning is een tuin aangelegd.

Op het perceel bevinden zich twee bevaarbare waterplassen die rechtstreeks uitkomen op de rivier de Linge. In de waterplassen is mogelijkheid voor het aanleggen van boten. De erfscheiding bestaat aan drie zijden uit water.

Het perceel is landelijk en zeer vrij gelegen en grenst direct aan de rivier de Linge.
Het is een van de slechts twee percelen in de gemeente Kedichem waar woningbouw direct aan de Linge heeft plaatsgevonden.

De privacy is zeer groot, de naastgelegen percelen zijn niet bebouwd, een ervan is natuurgebied uiterwaard De Eng, eigendom van Staatsbosbeheer.


Bijzonderheden:

Nutsvoorzieningen woonhuis:
Het woonhuis is voorzien van zelfstandige aansluitingen op aardgas-, water- en elektraleidingen. De woning is niet aangesloten op de riolering, het toilet wordt geloosd op een septictank.

Voorzieningen voormalig campingterrein:
Op het voormalige campingterrein liggen water- en elektraleidingen alsmede een rioleringssysteem voor afvalwater. Deze zijn aangelegd in de periode 1970- 1990.

De afvoer van de riolering wordt middels een nog steeds werkende perspomp geloosd op het gemeentelijke rioleringssysteem.
De hoofdleiding van de elektriciteit functioneert op de meeste plaatsen nog.
De hoofdwaterleiding is eveneens intact. Of deze op alle plaatsen nog werkt is niet onderzocht.

Installaties:
Het woonhuis is voorzien van een Nefit hoog rendement cv-toestel uit 2014 die regulier wordt onderhouden. Laatste onderhoudsbeurt dateert van december 2017.

Overige voorzieningen:
Het terrein is aan de zijde van de openbare weg bij de toerit voorzien van een werkend elektrisch hekwerk.

Energieprestatiecertificaat
Er is een voorlopig label G.

Algemeen:
* Op het dak van de grote schuur en op het dak van één van de voormalige sanitaire accommodaties liggen asbesthoudende golfplaten.
* In de ondergrond van het perceel is een onbekende hoeveelheid puin verwerkt. Dit puin bevindt zich onder de aangelegde wegen ter versteviging en onder een deel van het terrein waar destijds een parkeerterrein was voorzien, maar dat niet gerealiseerd is.
* Om de openbare weg te bereiken wordt gebruik gemaakt van de uitrit gelegen op het naastgelegen terrein, in eigendom bij Staatsbosbeheer.

Mogelijkheden:
* Gezien de recreatieve stemming leent het perceel zich goed voor een kleinschalige camping of ander soort recreatie.
* Gezien de grootte van het perceel leent het zich goed om het in meerdere delen te splitsen en te verkopen.
* Voor overige mogelijkheden zie de Bestemmingsbepalingen

Download de brochure voor meer informatie, o.a. met betrekking tot de bestemmingsbepalingen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 850.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 18740 m² Overige inpandige ruimte 5 m² Inhoud 425 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een kelder Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit HR Bouwjaar C.V.-Ketel 2014 Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte met recreatie Kadastrale gegevens Gemeente Leerdam Sectie K Perceelnummer 376 Oppervlakte 18740 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Lingedijk 6, 4247 EE Kedichem
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.