Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Wijk En Aalburg 4261

Maasweide

4261 Wijk en Aalburg

Omschrijving

Het project Maasweide wordt gerealiseerd in Wijk en Aalburg en bestaat uit twaalf karakteristieke en energiezuinige woningen. Vlakbij de Maasdijk tussen de dorpen Veen en Wijk en Aalburg, worden de woningen gerealiseerd op een unieke vrijliggende locatie.

Het project is verdeeld over twee typen koopwoningen: zes twee-onder-een-kapwoningen (type De Munnik) en zes vrijstaande woningen...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 295.000,- tot € 475.000,- Gebruiksoppervlakte 131 m² t/m 148 m² Inhoud 470 m³ t/m 570 m³ Perceeloppervlakte 388 m² t/m 1270 m² Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Het project Maasweide wordt gerealiseerd in Wijk en Aalburg en bestaat uit twaalf karakteristieke en energiezuinige woningen. Vlakbij de Maasdijk tussen de dorpen Veen en Wijk en Aalburg, worden de woningen gerealiseerd op een unieke vrijliggende locatie.

Het project is verdeeld over twee typen koopwoningen: zes twee-onder-een-kapwoningen (type De Munnik) en zes vrijstaande woningen (type De Tempelier).

De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de jaren dertig, waarbij alle moderne gemakken geïntegreerd zijn. Kenmerkend is de horizontale belijning, wat terug te vinden is in bijvoorbeeld de erkers en de omlopende dakgoot. De woningen worden op traditionele wijze gebouwd en zijn royaal bemeten.

Er is rekening gehouden met het milieu, zonder afbreuk te doen aan het hedendaagse wooncomfort. Alles is goed geïsoleerd en er worden diverse energiebesparende maatregelen ingezet. Zo worden de woningen voorzien van HR ++ glas, een hoog rendement cv-ketel, vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en een mechanisch ventilatiesysteem met ventilatiewarmtepomp.

De royale woonkamer, van deze 2-onder-1-kapwoning 'De Munnik' en vrijstaande woning 'De Tempelier' met erker is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde vindt u het eetgedeelte. Standaard wordt er geen keukenunit geleverd. U bent geheel vrij om zelf uw eigen unit te kopen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is een grote zolder middels een vaste trap te bereiken (extra slaapkamer of werkkamer mogelijk). In de tuin staat een houten berging.

De foto's die u terugvindt bij deze woningen zijn bedoeld om u een goed beeld te geven hoe de woningen er in de praktijk uit komen te zien.

Er zijn daarnaast ook verschillende bouwopties mogelijk zoals een aanbouw achter, aanbouw naast en bijkeuken.

De woningen worden gebouwd met de garantie van Woningborg Garantie- en Waarborgregeling.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 295.000,- - € 475.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 131 m² t/m 148 m² Inhoud 470 m³ t/m 570 m³ Perceeloppervlakte 388 m² t/m 1270 m² Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 4261 Wijk En Aalburg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.