Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Hank 4273 BC

De Roode Camer fase 4

4273 BC Hank

Omschrijving

DE VERKOOP VAN FASE 4 IS GESTART!
Lekker wonen in een huis dat past binnen je budget. Zonder in te leveren op ruimte of op woongenot. Dat kan in de Roode Camer in Hank. In deze nieuwbouwwijk verschijnen steeds meer verschillende typen nieuwe huizen.

Stel zelf je droomhuis samen! Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een grotere kavel, een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 189.000,- tot € 275.000,- Gebruiksoppervlakte 101 m² t/m 120 m² Inhoud 364 m³ t/m 428 m³ Perceeloppervlakte 128 m² t/m 235 m² Start bouw 09-07-2018 Start Verkoop 30-11-2017 Aantal kavels 15 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

DE VERKOOP VAN FASE 4 IS GESTART!
Lekker wonen in een huis dat past binnen je budget. Zonder in te leveren op ruimte of op woongenot. Dat kan in de Roode Camer in Hank. In deze nieuwbouwwijk verschijnen steeds meer verschillende typen nieuwe huizen.

Stel zelf je droomhuis samen! Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een grotere kavel, een verbreding van je woning, een dakkapel, een dakraam of een garage.

De woningen in deze nieuwe fase zijn royaal van formaat, energiezuinig en worden met oerdegelijke materialen gebouwd. De woningen zijn voor het grootste gedeelte in een rode kleur steen gemetseld. Samen met de antracietkleurige daken en donkere metselwerkaccenten vormen de gevels zich tot een prachtig geheel. Iedere woning in de Roode Camer wordt standaard voorzien van een berging in de achtertuin.

De woningen worden gebouwd en verkocht met een garantie- en waarborgcertificaat van de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen. Het certificaat waarborgt dat je woning te allen tijde wordt afgebouwd en dat de gegeven kwaliteitsgarantie wordt nagekomen. De garantie- en waarborgregeling beschermt je gedurende vele jaren tegen technische en financiële risico’s, die aan de bouw en aankoop van de woning verbonden kunnen zijn.


OVERZICHT WONINGTYPEN
Je hebt de keuze uit 3 verschillende typen woningen:
Type A: Twee-onder-één-kapwoning, mogelijk met zijentree en garage (bouwnummers 1 en 7 hebben een zijentree)
Type B: Hoekwoning, mogelijk met garage
Type C: Tussenwoning


SANITAIR
In de vrij op naamprijs van de woningen zijn stelposten opgenomen voor sanitair en tegelwerk. Deze stelpost vertegenwoordigt de waarde van de standaard geleverde sanitaire inrichting.

KEUKENS
De woningen worden standaard niet voorzien van een keukeninrichting. De aansluitpunten worden geplaatst op de positie van de verkooptekening. Je kunt de aannemer vragen een offerte te maken voor het verplaatsen van de aansluitpunten. Na oplevering van je woning kun je vervolgens zelf je keuken (laten) plaatsen.


Download de brochure voor meer informatie!

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 189.000,- - € 275.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 101 m² t/m 120 m² Inhoud 364 m³ t/m 428 m³ Perceeloppervlakte 128 m² t/m 235 m² Start bouw 09-07-2018 Start Verkoop 30-11-2017 Aantal kavels 15 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 4273 BC Hank
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.