Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Ameide 4233 CL

Lekstaete

4233 CL Ameide

Omschrijving

NOG SLECHTS ÉÉN APPARTEMENT BESCHIKBAAR! De bouw is in volle gang! Prognose oplevering: zomer 2019.

Riant en comfortabel wonen met fantastisch uitzicht op de rivier! Lekstaete is een project van 7 exclusieve appartementen.

Lekstaete
Prominent op de Lekdijk, mét het fantastische uitzicht op de rivier, wordt dit statige project gerealiseerd. Na verhuizing van het...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 598.500,- tot € 629.500,- Gebruiksoppervlakte 146 m² Inhoud 450 m³ Start bouw 28-09-2018 Start Verkoop 02-03-2018 Aantal kavels 2 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

NOG SLECHTS ÉÉN APPARTEMENT BESCHIKBAAR! De bouw is in volle gang! Prognose oplevering: zomer 2019.

Riant en comfortabel wonen met fantastisch uitzicht op de rivier! Lekstaete is een project van 7 exclusieve appartementen.

Lekstaete
Prominent op de Lekdijk, mét het fantastische uitzicht op de rivier, wordt dit statige project gerealiseerd. Na verhuizing van het gevestigde landbouwmechanisatiebedrijf ontstond een mooie kans voor het realiseren van dit gebouw. De locatie ligt aan de entree van het dorp, aan de rand van het karakteristieke oude centrum van Ameide. Aan de bocht in de rivier de Lek, biedt deze ligging garantie op een indrukwekkend schouwspel van scheepvaart, pleziervaart en de mooie Hollandse luchten! De voorzieningen als winkels, gezondheidscentrum, en dergelijke, zijn op korte afstand van de locatie gelegen.

Het gebouw is een ode aan de historische bebouwing aan de Voorstraat en de Dam te Ameide. Fraaie herenhuizen geven daar blijk van de rijke historie van het stadje Ameide. De diverse gevelelementen van de genoemde herenhuizen zijn verwerkt in deze nieuwbouw in oude stijl. Onder andere de wisselende baksteenkleuren, fraaie kroonlijsten bovenaan de gevels, passende kozijnverdeling, keramische pannen en sierlijke rollagen boven de kozijnen geven het pand onmiskenbaar cachet!

Het gebouw
De dubbele hoofdentree bevindt zich aan de voorzijde (noordzijde) van het gebouw, voorzien van een fraaie omlijsting. Via de hoofdentree is de centrale hal bereikbaar, waaraan de voordeuren van de appartementen zijn gelegen. De centrale hal en de bergingen en parkeerplaatsen in het souterrain zijn zowel via de lift als het trappenhuis bereikbaar.

Ondergronds parkeren
In het souterrain zijn de bergingen alsmede de parkeerplaatsen gelegen. Voor ieder appartement is een eigen afsluitbare berging en een parkeerplaats beschikbaar. Het gebouw bestaat uit 4 lagen, met in totaal 7 appartementen. Het souterrain voor de bergingen en parkeerplaatsen. Op de begane grond bevinden zich 3 appartementen, op de 1e verdieping zijn eveneens 3 appartementen gelegen, op de 2e verdieping is de penthouse als 7e appartement gelegen.

Appartementen
Elk appartement is voorzien van comfortabele vloerverwarming en heeft een ruim balkon, waarbij optioneel de mogelijkheid bestaat om deze (inpandig) verder te vergroten. De appartementen op de begane grond zijn als extra voorzien van openslaande deuren, naar een terras op dijkniveau. Ieder appartement is afzonderlijk voorzien van een luchtwarmtepomp, zonnepanelen en een zonneboiler. Zodoende is een duurzame “gasloze” woning gecreëerd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 598.500,- - € 629.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 146 m² Inhoud 450 m³ Start bouw 28-09-2018 Start Verkoop 02-03-2018 Aantal kavels 2 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement
Route van naar , 4233 CL Ameide
U kunt de brochure hier downloaden
 • Te koop
   in Ameide 4233 CL
  Prijs € 598.500,- tot € 598.500,- Status Beschikbaar
  Lekstaete | Appartement | benedenwoning
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Ameide 4233 CL
  Prijs € 629.500,- tot € 629.500,- Status Verkocht
  Lekstaete | Appartement | bovenwoning

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.