Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Westwagenstraat 115 117 in Gorinchem 4201 HG

Westwagenstraat 115 117

4201 HG Gorinchem
Vraagprijs € 900.000,- k.k.

Omschrijving

WONEN OF BELEGGEN IN VOORMALIG "DE CANSE POORT", WERELDBEROEMD BIJ ALLE GORCUMMERS!

Deze monumentale blikvanger bij de entree van de mooiste vestingstad van Nederland is door de huidige eigenaren in 2014 geheel verbouwd tot gelijkvloers woonhuis. Op de verdiepingen vind je een appartement en meerdere studio's met eigen badkamer en keukenblok. Deze vijf ruimtes worden momenteel...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1910 Woonoppervlakte 230 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

WONEN OF BELEGGEN IN VOORMALIG "DE CANSE POORT", WERELDBEROEMD BIJ ALLE GORCUMMERS!

Deze monumentale blikvanger bij de entree van de mooiste vestingstad van Nederland is door de huidige eigenaren in 2014 geheel verbouwd tot gelijkvloers woonhuis. Op de verdiepingen vind je een appartement en meerdere studio's met eigen badkamer en keukenblok. Deze vijf ruimtes worden momenteel verhuurd.
De eerste en tweede verdieping zijn eveneens met een eigen voordeur te bereiken.

Vanaf de voordeur van nummer 117 stap je direct in de zeer ruime woonkamer met moderne keuken. In de sfeervolle ruimte vind je het originele balkenplafond en een gezellige gashaard. Door het 3-dubbele glas gaat het verkeer bijna geruisloos aan je voorbij.
De keuken is van alle gemakken voorzien, het grote eiland nodigt je gasten uit om eveneens de handen uit de mouwen te steken.

De ruime slaapkamer op de begane grond geeft toegang tot de luxe badkamer met vloerverwarming, een dubbele (stort)douche met thermostaatkraan, wasmeubel en een designradiator.

Vanuit de tussengelegen gang kom je bij het ruime toilet met fonteintje, de inpandige berging en de trap naar de 1e verdieping. Deze verdieping is momenteel afgesloten vanuit huisnummer 117. In deze gang vind je verder een bergkast en een inbouwkast.
De inpandige bergruimte is keurig afgewerkt. Hier zitten de wasmachine- en drogeraansluiting weggewerkt in een kast. Hier vind je ook de opstelling van de CV-ketel. Het is tevens een heerlijke speelplek voor kinderen, die middels een deur naar buiten en binnen kunnen.

Vanaf de voordeur van nummer 115, ga je gelijk met de trap naar de eerste verdieping. De kamers in dit deel van het woning worden momenteel verhuurd.
Op de eerste verdieping vind je 3 studio's. Vanuit de wasruimte ga je met trap naar de tweede verdieping naar het 2-kamer appartement.
Op de tweede verdieping vind je naast het 2-kamer appartement nog 1 zeer ruime studio met dakkapellen en complete keuken.
Alle overige studio's hebben een kitchenette en badkamer. Sommige ruimtes hebben een aparte badkamer en/of toilet op de gang.

Informatie over de huursituatie is op aanvraag beschikbaar.

INSTALLATIES:
* Elektrische installatie bestaat uit 21 groepen en een slimme meter;
* Alle ruimtes op de verdiepingen zijn v.v. een aardlekschakelaar;
* CV-combiketel (Intergas HR combi-ketel uit 2023);
* Boiler.

BIJZONDERHEDEN:
* pand is een Gemeentelijk Monument;
* gehele begane grond v.v. vloerverwarming;
* in 2014 v.v. dubbel glas;
* in 2014 nieuw gestucte muren;
* in 2014 nieuw aangelegde stroomkabels, stopcontacten en riolering;
* zeer centraal gelegen;


Algemeen
In de standaard NVM koopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom opgenomen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 900.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.913,04 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1910 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg en in centrum Bijzonderheden Monument en beschermd stads- of dorpsgezicht Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 230 m² Perceeloppervlakte 120 m² Inhoud 840 m³ Indeling Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 6 Aantal badkamers 2 Badkamer Voorzieningen Vloerverwarming, Wastafelmeubel, 2 Douches, Wastafel, Toilet Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie Energie Isolatie Dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel en gasboiler huur C.V.-Ketel Intergas HR (Gas Combiketel uit 2023, huur) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Gorinchem Sectie D Perceelnummer 2958 Oppervlakte 120 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Westwagenstraat 115 117, 4201 HG Gorinchem

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring